Over Tempuz

Dit doen wij

Over Tempuz

Wij, het jonge en gedreven team van Tempuz uitzendbureau staan voor jou klaar om je aan een leuke en uitdagende baan te helpen. Wij werven uitzendkrachten voor uiteenlopende branches, zoals: administratie, productie, horeca, logistiek en techniek. Wij zijn een jonge maar zeer ambitieuze uitzendorganisatie die zichzelf inzet om zowel haar uitzendkrachten aan een uitdaging te helpen als haar opdrachtgevers te ontlasten van hun personeelszorgen. Door de omvang van onze uitzendbureau staan wij dicht bij onze mensen, waardoor wij hun als geen ander begrijpen. Hierdoor spelen wij in op de interesses van onze werknemers en zorgen we voor hét verschil bij onze opdrachtgevers.

Ons team bestaat uit specialisten die zich voor jou inzetten. Wij zijn klantgericht en vooral ook effectief & efficiënt. Door onze mensen zijn wij de sleutel tot jouw succes!

Visie

Werk makkelijk, ga mee met de tijd! Door gebruik te maken van verschillende platforums, maken én blijven wij op een leuke manier in contact met onze werknemers. Door middel van videosollicitaties en online sollicitatiegesprekken onderscheiden wij onszelf van de rest. Ook hebben wij WhatsApp-chat gesprekken met onze werknemers waardoor wij dicht bij hen staan. Dit zorgt voor een snelle en vertrouwde band met ónze mensen wat ons een enorme voorsprong geeft op de concurrentie.

Wij van Tempuz gaan mee met de tijd, ga je met ons mee?

Missie

Tempuz uitzendbureau helpt met de inzet van haar professionals graag mee aan het bouwen van de toekomst van jouw organisatie. Door de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt en groeiende economie schakelen onze professionals door hun flexibiliteit razendsnel mee. Hierdoor zorgen we dat de juiste persoon op de juiste plek geplaatst wordt & ontlasten wij jou van de nodige zorgen.